Galaxi Total


Vårt helhetskoncept Galaxi Total är till för dig som söker en totalleverantör av varumärkesbyggande produkter under en längre period.


När du tecknar ett Galaxi Total-avtal med oss lägger du ansvaret för ditt företags profilering i mycket trygga händer. Våra erfarna formgivare och marknadsförare arbetar med företag i alla branscher och storlekar med miljömedveten kvalitet som främsta ledord.

Med GalaxiTotal får ni en modern och flexibel webshoplösning, som kan nås via ert eget intranät eller egen domän. Dessutom uppbackat av ett helt suveränt service-paket, som gör att affären fungerar felfritt samtidigt som ni sparar pengar.

Total profilering genom en mängd olika produkter


I samråd med dig lägger vi upp en plan för hur och med vilka produkter ditt företag profileras på bästa sätt. Därefter tar vi hand om hela produktionskedjan - från design och tryck till logistik, lager och distribution.

Att skräddarsy logistiklösningar är en del av vår dagliga verksamhet


Oavsett sortiment ni har, vart ni vill distribuera artiklarna, hur brådskande det än är, så erbjuder vi er den service som jobbet tar för att få det att fungera.
Vi erbjuder er effektiva och professionella logistiklösningar som optimerad lagerhållning, plockning & packning och distribution över hela världen.

Detta är nämligen vår kärnverksamhet, och därför gör vi det bra.

Galaxi Total
Vårt helhetskoncept Galaxi Total är till för dig som söker en totalleverantör av varumärkesbyggande produkter under en längre period.