Förbered era kunder och anställda för hösten!

Handla exklusiva företagspresenter till era anställda och kunder och knyt starkare band som på sikt leder till fler affärer! Nu har vi har ett stort sortiment av paraplyer i många olika prisklasser och varianter.

Wali 21" automatiskt paraply

Wali 21" hopfällbart automatiskt paraply. 21" automatisk paraply med metallskaft, glasfiberribbor och plasthandtag med gummiöverdrag och handledsrem. Inklusive fodral. Pongee polyester.

Lucy 23" automatiskt paraplyRubrik

Lucy 23" automatiskt paraply. 23" tvåfärgad automatisk paraply med metallskaft, metallram och plasthandtag. Svart med en färgad panel för ögonfångande märkning. Polyester.

Kris 23" automatiskt paraply

Kris 23" automatiskt paraply. 23" tvåfärgad automatisk paraply med metallskaft, metallribbor och EVA-handtag. Svart med färgad kontrastkant. Polyester.

Paraply Save R-PET

Vår storsäljare Save finns nu i ett miljösmart alternativ, där paneltyget är tillverkat av återvunnen PET, så kallad R-PET. Save är ett stadigt 8-panels paraply ned automatisk uppfällning. Svart stålskaft och rakt EVA-foam handtag. R-PET alternativet är märkt med en hangtag och ett diskret tryck ton-i-ton på strapen och på insidan av panelerna med budskap om materialet. Save R-PET finns i lager i svart.

Ziva regnponcho

Ziva regnponcho för engångsbruk med förvaringspåse. Poncho (90x120 cm) med huva i återförslutningsbar påse. Endast märkning på påsen. PE-plast.