Företagsprofil som andas kvalitet och stil

Tänk dig att ditt företags logotyp och budskap finns med dina kunder överallt, hela tiden - på frukostbordet, bredvid anteckningsblocket, i joggingspåret, efter duschen, i jackfickan, på nattduksbordet...
En gratisprodukt med företagets logga och budskap som nuvarande och potentiella kunder kan ta på, använda och ha på sig är ett mycket effektivt och förmodligen det mest handfasta sättet att profilera sitt företag på. Men det är viktigt - för att inte säga avgörande - att kvaliteten på reklamartiklarna motsvarar kvaliteten på ditt företags varor och tjänster. Det är där vi på Galaxi Reklam kommer in i bilden.

Galaxi Reklam säljer företagsprofilerande och identitetsförstärkande prouktmedia till företag och organisationer. Vårt mål är att genom bra och personlig service erbjuda våra kunder ett heltäckande sortiment av produktmedia som tillverkas i hög kvalitet med ett miljömedvetet hänsynstagande.

Vårdar våra kunders profil som vi vårdar vår egen

Vi strävar efter att vara en mycket kompetent samarbetspartner samt vårda och utveckla relationer till våra kunder. Galaxi Reklam är medlem i SBPR (Svensk Branschförening för Profil- och Reklamartiklar) och PSI (Promotional Product Service Institute).

Våra kontors- och utställningslokaler är belägna i Åbro industriområde, Mölndal. Kontakta oss gärna för mer information om oss och vad vi kan göra för ditt företag inom profilering och varumärkesbyggande.

Produktmedia

I dagens mediebrus är det svårt att hitta kanaler som bryter igenom och når önskad målgrupp. Vi utsätts varje dag för tusentals informationsmeddelanden och det gäller verkligen att träffa rätt för att din målgrupp överhuvudtaget ska uppfatta dig. Produktmedia är en annorlunda form av marknadsföring, kombinerat med andra media har de en enorm genomslagskraft. Rätt produkt med rätt budskap ger dig möjligheten att nå ut till din målgrupp. Dessutom kan produkten leva kvar länge hos målgruppen då livslängden generellt är längre än vad exempelvis en annons, tv-reklam eller annan media är. Läs mer: Produktmediafolder

Bolagsnamn:
Galaxi Företagsreklam AB
Org.nr:
556106-2455
Tel:
031-7063850
E-post
webshop@galaxi.se