MIG-Frågespelet du tar med dig

MIG (Mobile Intelligence Games) passar perfekt för dig som är i farten och gillar att resa. Spelet är lätt att ta med sig överallt. Kartongen är inte större än en pocketbok och tack vare att man kan spela i locket är MIG perfekt att ha med sig i bilen, på flyget, på tåget eller på stranden. Det passar förstås lika bra att spela hemma i soffan med vännerna. Frågorna är lagom svåra, roliga, aktuella, utvecklande och skrivna till den svenska marknaden. Vi vågar påstå att MIG har Sveriges bästa frågor. För både vuxna och barn.

0-100

0-100

Världspremiär för det nya frågespelet där alla har ett svar. Alltid en siffra mellan 0 och 100. Om du inte vet svaret, gör en uppskattning som ligger så nära som möjligt, närmast vinner. Utvecklande, nytt och kul sätt att skapa kunskap genom att fundera, göra rimlighetsantagande och gissningar tillsammans med andra. 1085 spännande och kul frågor om allt.

Prisex. vid 50 st: 215:-/st

MIG Blå

Originalspelet med helt nya frågor. För alla mellan 15 och 100 år. Fullpackat med 1560 aktuella, allmänbildande och lagom svåra frågor i kategorierna Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat och Natur & Teknik.

Prisex. vid 50 st: 215:-/st

MIG Familj Gul

Kunskap och glädje för vuxna och barn 6-14 år. Barn och vuxna spelar, har roligt och lär sig saker tillsammans. Svarsalternativ till de yngsta barnen, så att alla enkelt kan vara med. Frågorna är aktuella och handlar om äventyr, friluftsliv, histo ria, resmål, sport, kultur, teknik, djur och natur. 780 frågor för vuxna och 780 frågor är för barn. Samma kategorier som MIG Blå.

Prisex. vid 50 st: 215:-/st

Mini-MIG Grå

För alla mellan 15 och 100 år som gillar att spela frågespel. Roligt, snabbt och
allmänbildande. Ett komplett frågespel i fickformat. Snacka om enkelt att ta med sig överallt! 380 aktuella, allmänbildande och utmanande frågor i kategorierna Nu & Då, Nöje & Kultur, När & Fjärran, Sport & Blandat och Natur & Teknik.

Prisex. vid 50 st: 95:-/st

Mini-MIG Junior

För barn mellan 6 och 14 år. Här finns ledtrådar för de yngre barnen så att alla lätt kan vara med och spela. Enkelt att ta med på resan eller spela hemma med kompisarna. Barnen blir allmänbildade och har roligt samtidigt. Kul present! Ett komplett frågespel i fickformat med 380 frågor.

Prisex. vid 50 st: 95:-/st

Mini-MIG Högskoleprovet

Ett frågespel för alla som vill testa sina kunskaper i högskoleprovets tre grunder matte, svenska och engelska. 380 frågor i ämnena Svenska ord & uttryck, Engelska ord & uttryck, Vad passar bäst?, Vilken är störst? och ?Bara? vanlig matte. Här har man chans att briljera inför vänner och familj med sina högskoleprov-kunskaper eller öva inför högskoleprovet på ett nytt och roligt sätt.

Prisex. vid 50 st: 95:-/st