Vi presenterar Primus Pikétröja!

Lagom till vårens första soliga dagar har nya t-shirt och piké kommit in på lager i många fräscha färger för dam och herr. Till exempel är PRIMUS PIKÉTRÖJA stickad av dubbel piké i 100% förkrympt bomull och är mycket skön att bära. Dessutom har vi storlekar från XS på dam till XXXL för herr! Fördelen är att vi även kan hjälpa er att märka tröjor och leverera på endast 7 arbetsdagar från godkänt korrektur. Prisvärt och enkelt! ELEVATE / YOUR BRAND LIVES HERE när det är som bäst...

PIKÉTRÖJOR till kampanjpris!

10 FÄRGER 2 MODELLER - BASEN I DIN GARDEROB.
En nyhet från oss i 10 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på tröjor så hjälper vi gärna till med det. Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------

NIAGARA T-SHIRT till kampanjpris!

10 FÄRGER 2 MODELLER - TILL DIN AKTIVITET.
Favoriten bland våra funktionsplagg som finns i 10 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på T-shirts så hjälper vi gärna till med det. Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------

QUADRA TRÖJA till kampanjpris!

4 FÄRGER 2 MODELLER - TILL DIN AKTIVITET.
En nyhet från oss i antimikrobiellt material som finns i 4 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på tröjor så hjälper vi gärna till med det.Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priset gäller t o m 20170531. Schablon, tryck, moms och frakt tillkommer. Reservation för eventuella prisförändringar och slutförsäljning. Leveranstid efter godkänt korrektur. Ingen minimikvantitet. Ring oss för mer info 031-706 38 50!