T-Shirt med kvalité

Lagom till vårens första soliga dagar har nya t-shirt och piké kommit in på lager i flera fräscha färger för dam och herr. Till exempel är PRIMUS PIKÉTRÖJA stickad av dubbel piké i 100% förkrympt bomull och är mycket skön att bära. Dessutom har vi storlekar från XS på dam till XXXL för herr!

PIKÉTRÖJOR till kampanjpris!

10 FÄRGER 2 MODELLER - BASEN I DIN GARDEROB.

En nyhet från oss i 10 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på tröjor så hjälper vi gärna till med det. Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------

NIAGARA T-SHIRT till kampanjpris!

10 FÄRGER 2 MODELLER - TILL DIN AKTIVITET.Favoriten bland våra funktionsplagg som finns i 10 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på T-shirts så hjälper vi gärna till med det. Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------

QUADRA TRÖJA till kampanjpris!

4 FÄRGER 2 MODELLER - TILL DIN AKTIVITET.En nyhet från oss i antimikrobiellt material som finns i 4 färger för dam och herr. Vill ni ha tryck eller brodyr på tröjor så hjälper vi gärna till med det. Tryckmetod? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priset gäller t o m 20170531. Schablon, tryck, moms och frakt tillkommer. Reservation för eventuella prisförändringar och slutförsäljning. Leveranstid efter godkänt korrektur. Ingen minimikvantitet. Ring oss för mer info 031-706 38 50!